Holiday Plus KM

Holiday Plus KM

Turistička agencija u Kosovskoj Mitrovici

Grčka, Crna Gora, Albanija, Evropski gradovi

POSLOVNI TURIZAM I ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

U poslednjoj dekadi razvoja turizma ogranizovanje događaja i skupova se etablirao kao zasebna grana turizma a razvoj privrede je doprineo i porastu tražnje za profesionalnim event magement-om.

Nedostatak vremena i želja za povećanjem efikasnosti nalažu da se pojedini poslovi koji ne čine suštinu poslovanja povere profesionalcima i time obe strane dovedu u win-win situaciju. U toj tržisnoj niši smo se našli i mi gde, u saradnji sa kredibilnim partnerima, za Vas već duži niz godina organizujemo kongrese, seminare, meetup, teambuilding , dobrotvorne skupove, konferencije, svadbe, edukativne radionice, momačke i devojačke vikende i druge specifične vrste događaja. Naš stručan tim za vas organizuje kompletnu logistiku da biste vi imali vremena da se usresredite na suštinu i uživate u plodovima koje Vaš događaj nosi.

U saradnji sa višegodišnjim pouzdanim partnerima za Vas obezbeđujemo:

• Prevoz (tranfer, linijski i vanlinijski, avio, autobuski, kombi, taksi, limuzine, plovila…)
• Zakup hotelskih kapaciteta za potrebe smeštaja grupe u zemlji i inostranstvu
• Najam sala za rad – u zavisnosti od veličine i potreba grupe u mogućnosti smo da zakupumo kongresne i konferencijske dvorane, restoranske i banket sale, učionice, sportske sale…
• Prateću opremu – ozvučenje, video bimove, osvetljenje…
• Dekoracija – balonima, cvećem… uz personalizovana obeležja
• Ketering i svečane ručkove/večere
• Animacija – angažovanje bendova, animatora za teambuilding, orijentiring, outdor aktivnosti
• Realizacija većine logističkih zahteva. . .

Organizovanje Vaših događaja za nas predstavlja uživanje jer nam dajete priliku da ispunjavamo nečije želje i kreativno razmišljamo da bismo na Vašem događaju zalistali kao i Vi.

Na listu naših zadovoljnih klijenata mogu se potrpisati brojne firme iz različitih oblasti industrije, politički i nevladin sektor, organizacije iz oblasti obrazovanja i zdravstva kao i individualni korisnici.