Holiday Plus KM

Holiday Plus KM

Turistička agencija u Kosovskoj Mitrovici

Grčka, Crna Gora, Albanija, Evropski gradovi

O NAMA

Duboko opredeljeni za nastavak života i rada na prostoru Kosova i Metohije, nakon odlaska iz Prištine, 2001. godine osnovali smo agenciju sa ciljem da programe prilagodimo interesu korisnika ali i da im pružimo nova saznanja, upoznajući ih sa novim destinacijama i nastojeći da ni po čemu ne zaostajemo za drugim građanima, iako obitavamo u poluratnim uslovima. Na taj način, hrabro i bez ičije pomoći, demonstritrali smo strategiju održivog opstanka i razvoja sa krajnjim ciljem da ovaj mali porodični biznis i sediste firme vratimo u maticu osnivača.

Generalni menadžer sa tridesetogodišnjim iskustvom u obavljanju turističke delatnosti, podpomognut mladim obrazovanim naraštajima punim svežih ideja, svakodnevno nastoji da kreira baš ono putovanje o kome ste maštali i prilagodi ga Vašoj ličnosti, a sve sa ciljem da nas prisvojite kao što imate ličnog bankara lekara, advokata, pekara i tako podvučete svoje ime na listi naših zadovoljnih turista.

U širokom spektru naših usluga nalazi se organizovanje individualnih i grupnih putovanja kako za destinacije u Srbiji tako i u celom svetu, organizovanje kongresa, seminara, teambuilding -a, wellness turizam, medicinski turizam, kreiranje vinskih tura, rekreativnih nastava i đačkih ekskurzija. Posebno nam je drago kada gostima organizujemo vodičke ture po Kosovu i Metohiji i upoznajemo ih sa bogatom kulturnom baštinom i običajima naroda naših podneblja.

O kredibilitetu naših usluga, pored referente licste kako individualnih tako i grupnih korisnika, svedoče Licenca organizatora Putovanja OTP BR 210/2021 Republike Srbije kao i UNMIK Licenca za bavljenje turizmom.

S poštovanjem,

Osnivači: porodica Stojaković