Holiday Plus KM

Holiday Plus KM

Turistička agencija u Kosovskoj Mitrovici

Grčka, Crna Gora, Albanija, Evropski gradovi

LETOVANJE 2023

GRČKA APARTMANI

PARALIJA – OLIMPIC BEACH

Paralija pripada okrugu Pieria jednom od najlepših i najslikovitijih predela cele Grčke, koji pored izuzetne obale može da se pohvali prijatnom mediteranskom klimom i bogatom vegetacijom. Blizina Katerinija, velikog trgovačkog centra, od svega nekoliko kilometara udaljenosti, kao i Soluna, drugog po veličini grada, garantuju dinamičan odmor a veliki broj prodavnica, taverni, barova i diskoteka kao i sadržaja za sve generacije učiniće Vaše letovanje nezaboravnim .Plaža je izuzetno pogodna za neplivače kao i roditelje sa malom decom, zbog širokog pojasa plitke vode koji se ovde prostire i do sto metara. Ležaljke i suncobrani se na najvećem delu iznajmljuju besplatno uz piće iz lokalnog kafića, ali zahavljujući upravo impozantnoj dužini nije teško pronaći deo gde slobodno možete spustiti peškire. Ljubitelji nešto aktivnijeg odmora mogu se oprobati u fudbalu ili odbojci na pesku, ali i u nekom od modernijih sportova poput skijanja na vodi, “kajtsurfinga“, vožnji na gumenoj banani…Nešto dalje od centra, u pravcu ka luci, nalazi se veliki broj beach barova, gde se često organizuju dnevne žurke.

Vila Dina

Vila Victoria Inn

se nalazi na oko 150m od plaže u samom centru Paralije, nedaleko od crkve. Objekat je potpuno renoviran 2011.godine, u prizemlju se nalazi restoran…

već od €69

Vila Dina

Vila Fluris

je udaljena oko 250m od centra Paralije, oko 200m od peščane plaže (prelazi se ulica). Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, koji su raspoređeni u prizemlju i na prvom spratu. 

već od €89

Vila Dina

Vila Violet

se nalazi na adresi Elefteriou Venizelou 35 Paralia, preko puta drugog velikog parking u Paraliji i pored teniskih i košarkaških terena. Udaljena je od plaže oko 300m , od crkve i centra oko 500m a od Lidla oko 60m.

već od €69

Vila Dina

Vila Kromlidis

se nalazi na adresi Elefteriou Venizelou Paralia, preko puta drugog velikog parking u Paraliji i pored teniskih i košarkaških terena. Udaljena je od plaže 220m. 

već od €99

Vila Dina

Vila Odiseas

nalazi se levo od crkve, u novom delu Paralije, a udaljena je od plaže oko 250m. Vila u svom sastavu ima 1/2, 1/2 Economy i 1/3 studije koji su smešteni u prizemlju, na prvom,drugom, trećem i četvrtom spratu.

već od €89

Vila Dina

Vila Oasis

se nalazi na samom šetalištu, 70m od plaže i 100m od centra. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Vila ima lift. 

već od €89

TASOS LETO 2023

Tasos se nalazi na oko 200 km istočno od Soluna i jedno je od najsevernijih ostrva Grčke. Ostrvo je bogato borovim šumama koje se spuštaju sve do same obale sa prelepim plažama, uvalama i kristalno čistim morem. Tasos je ostrvo poznato po gostoljubivim stanovnicima koji su veoma razvili jednu od osnovnih delatnosti ostrvljana  – turizam. Pored turizma poznat je po belom mermeru ali i po pčelarstvu koje je veoma važna delatnost na ostrvu. Tasos je bogat arheološkim nalazištima, manastirima i tradicionalnim selima i jedno je od omiljenih letovališta koje pruža velike mogućnosti odmora i zabave. Karaktetistična i šarenolika arhitektura sela, peščane plaže zlatnog peska i kristalno čisto more su ono što ćete prvo zapaziti.

Vila Dina

Vila Vana Studios – Limenas

se nalazi na 400m od plaže u Limenasu. Vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanom. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu

već od €99

Vila Dina

Vila Maria Panagiota – Potos

je udaljena oko 250m od centra Paralije, oko 200m od peščane plaže (prelazi se ulica). Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, koji su raspoređeni u prizemlju i na prvom spratu. 

već od €99

Vila Dina

Vila Rodolfos Inn – Limenarija

se nalazi na samoj plaži, 100m od centra Limenarije. Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom ili drugom spratu

već od €105

Vila Dina

Vila V&N Studios – Limenas

se nalazi u Limenasu, kod same luke, na prvoj liniji do mora. Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Sve smeštajne jedinice se nalaze ili u prizemlju ili na prvom spratu

već od €99

Vila Dina

Vila Green Garden – Limenas

se nalazi na oko 500 metara od centra Limenasa i od gradske plaže oko 1,3 km. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i 1/3 +1 studijima koji se nalaze u prizemlju. 

već od €95

PEFKOHORI LETO 2023

Pefkohori je poznato grčko letovalište, smešteno na prvom prstu poluostrva Halkidiki, Kasandri, sa pogledom na zaliv Toroneos. Nalazi se 110 km jugoistočno od Soluna, okružen borovom šumom, po kojoj je i dobio naziv. Pefkohori je zadržao duh grčke tradicije sa starim trgom, prelepom crkvom i uzanim uličicama, ali je vremenom dobio i novo, moderno ruho sa brojnim kafićima, barovima, diskotekama, bogatim noćnim životom i tako postao pravi izbor za mlade. U mestu se nalaze svi neophodni sadržaji kao što su marketi, prodavnice, ambulanta, apoteke, pekare, pošta….Duž celog Pefkohorija se proteže šetalište pored mora, koje u večernjim satima postaje centar zbivanja sa brojnim radnjicama sa suvenirima, tavernama, restoranima, a preko dana promenada duž prelepe peščane plaže.

Vila Dina

Vila Alexandros Garden

je “pet friendly” objekat ušuškan u sopstvenom ograđenom parku koji se prostire na 3000m2. Nalazi se u mirnom delu Pefkohorija, na oko 500m udaljenosti od plaže

već od €195

Vila Dina

Vila Blue Ippokampos

Vila Blue Ippokampos se nalazi u glavnoj ulici, u neposrednoj blizini centra Pefkohorija, na oko 100m udaljenosti od plaže. Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija opremljenih kuhinjom, delom za spavanje, kupatilom i terasom sa garniturom za sedenje.

već od €185

Vila Dina

Vila Lakis

Vila Lakis se nalazi u samom centru Pefkohorija, na oko 100m udaljenosti od plaže. Smeštajne jedinice u vili Lakis, podrazumevaju dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije i apartmane u visokom prizemlju i na prvom spratu.

već od €205

Vila Dina

Vila Teodora

Vila Teodora se nalazi na glavnoj ulici pri samom ulasku u centar Pefkohorija, pored velikog supermarketa Masutis. Udaljena je oko 150m od najlepše i najšire plaže u Pefkohoriju

već od €285

Vila Dina

Vila Ippokampos

Vila Ippokampos se nalazi u centralnom delu Pefkohorija, na oko 30m od plaže, iza restorana Vlahos. Četvorokrevetni apartmani se nalaze u visokom prizemlju 

već od €270